Легендарни састав Кербер ће одржати још један у низу акустичних концерата, овога пута у Културном центру Јагодина, 15. децембра у 20:30х
Након 20 година  Кербер ће наступити пред публиком у Јагодини са гудачким оркестром и песмама у потпуно другачијем аранжману.

Хитови попут Ратне игре, Небо је мало за све, Боље да сам друге љубио, Мама тата …и други, овога пута у унплуггед аранжману!
Бенд је најавио да ће ово свакако бити један веома посебан концерт, пошто унплуггед подразумева неку другачију емоцију. Уз виолине, ксилофон, контабас и перкусије публика ће моћи да чује своје омиљене песме изведене на нешто другачији начин.

Група Кербер је активна на музичкој сцени више од 30 година. Назив групе је име бића из грчке митологије, троглавог пса са змијским репом који чува улаз у поџемни свет. На врата југословенске рок сцене група је ушла 1983. године победом на чувеном Омладинском фестивалу у Суботици, где су се пре њих афирмисали бендови попут „Идола”, „Филма” и других. Прве концерте група је одржала у нишким клубовима, а често је била и предгрупа Галије. Албум првенац „Небо је мало за све” снимљен је половином 1983. године. Њихови концерти у то време су били карактеристични по Соси, који је свирао гитару у облику секире, а на бини је гутао и бљувао ватру. Тридесет година касније бенд и даље пуни хале и велики концертне просторе широм Србије.

Кербер ће наступити у акустичном простору јагодинског Културног центра 15. децембра у 20:30х! Улазнице су у продаји на благајни Културног центра. Цена улазнице је 1000дин.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите коментар!
Молимо Вас унесите ваше име!