ЗБОГ ВЕЛИКОГ ИНТЕРЕСОВАЊА ГРУПА „КЕРБЕР“ ОДРЖАЋЕ ДВА КОНЦЕРТА У ЈАГОДИНИ

0

Огромно интересовање публике за акустични концерт у Јагодини и велики број оних који су остали без карата су разлог због којег ће легендарни рок састав Кербер одржати два концерта у Културном центру Јагодине 15. децембра! Велики број Јагодинаца је остао без својих карата за концерт у 21х који је распродат, али имаће другу прилику, пре свих осталих, моћи ће да чују и виде Кербер од 18 сати.

Након унплуггед концерата у Београду, Новом Саду, Нишу, Књажевцу и Алексинцу, наступ без струје и у Јагодини, чак два пута, на захтев публике која је разграбила карте за први најављени концерт. Након много година  Кербер ће наступити пред публиком у Јагодини са гудачким оркестром и песмама у потпуно другачијем аранжману.

Хитови попут Ратне игре, Небо је мало за све, Боље да сам друге љубио, Мама тата и други, овога пута у унплуггед аранжману!

Бенд је најавио да ће ово свакако бити два веома посебна концерта, пошто унплуггед подразумева неку другачију емоцију. Уз виолине, ксилофон, контабас и перкусије публика ће моћи да чује своје омиљене песме изведене на нешто другачији начин.

Видимо се 15. децембра у акустичној атмосфери Културног центра Јагодина. Улазнице за концерт у 18х се могу купити на благајни Културног центра Јагодина, а цена улазнице је 1000 динара.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите коментар!
Молимо Вас унесите ваше име!