Датум: 13.03-18.03.2020.
Назив: ХОТЕЛ БЕОГРАД
Време: 18:00 и 20:00
Жанр: романтична комедија
Место: биоскоп Јагодина
Цена улазнице: 300,00

Претходних година наша публика је преко малих екрана упознала и заволела урнебесне ликове из серије „Кухиња”. На нашем телевизијском небу емитован је и њен наставак, такозвани спин-оф, Хотел Елеон. Сада ће та франшиза бити обогаћена филмом снимљеним у још једној заједничкој продукцији руских и спрских филмских стваралаца. Филм „Хотел Београд” донеће нам нову епизоду у односу некадашњег власника хотела Елеон и собарице из истог хотела.

Размажени Павел Аркадијевич (Паша), у још једном покушају приморавања на сазревање старијих чланова његове породице, наследио је хотел од пет звездица у српској престоници. Он ће упркос томе наставити са разузданим животом све док не начини огромну штету погрешном човеку. Тај човек је шеф београдске мафије који ће за искупљење захтевати од Паше да се венча са његовом ћерком.

И док је откачена невеста посвећено припремала венчање, у Београд је стигла Дарја (Даша) – младожењина стара љубав из Русије. Њихов изненадни сусрет после неколико година раздвојености оживеће старе емоције. Уживајући у чарима наше престонице њих двоје ће трчати из авантуре у авантуру. Кроз море занимљивих ситуација и ликова, Паша и Даша ће се борити за своју љубав.

Филм „Хотел Београд” је испуњен нашим гледаоцима драгим лицима. Водеће улоге тумачи уиграни дуо, популарни Милош Биковић и руска звезда Дијана Пожараскаја. Дијана је у склопу најаве филма добила и песму од чувеног Бајаге који је заједно са Милошем отпевао нумеру Дарја. Поред њих у филму учествују Љубомир Бандовић, Срђан Жика Тодоровић, Јелисавета Сека Саблић, Миодраг Радоњић, Јелисавета Теодосић и други.

Наравно, продефиловаће и велики број руских глумаца, а у овој комедији чућете и спрски и руски језик. Претходна остварења из ове франшизе заједно са веселим ликовима обећавају занимљиву филмску авантуру. Романтична бајка која ће вас насмејати до суза и одвести на неку другу планету.

Улоге: Милош Биковић, Дијана Пожарскаја, Борис Дергаћов, Миодраг Радоњић, Љубомир Бандовић

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите коментар!
Молимо Вас унесите ваше име!