Датум: 18.05-02.06.2019.
Назив: АЛАДИН
Време: 18:00
Жанр: породична авантура
Место: биоскоп Јагодина
Цена улазнице: 300,00
Синхронизовано (2Д)

“АЛАДИН” је узбудљива прича о шармантном младићу Аладину, који већину живота проводи на улици, храброј и одлучној принцези Јасмин и Духу из лампе који би могао да одреди њихову судбину. У режији прослављеног Guy Richie, који кроз овај филм уноси свој препознатљиви стил, унутар зидина измишљеног града Аграбе, уживаћемо у инспиративној причи на којој су одрасле генерације.

У филму “АЛАДИН” играју Will Smith, који тумачи улогу духовитог и забавног духа из лампе, Mena Massoud, који је шармантна скитница Аладин, Naomi Scott као прелепа и одлучна принцеза Јасмин, Marwan Kenzari моћни чаробњак Џафар, Navid Negahban је у улози Султана, Nasim Pedrad у улози Далије, најбоље пријатељице принцезе Јасмине, Billy Magnussen у улози згодног и арогантног просца, принца Андерса и Numan Acar као Хаким, Џафарова десна рука.

Продуценти филма су Dan Lin и Jonathan Eirich, као и Marc Platt и Kevin De La Noy као извршни продуценти. Alan Menken, композитор који је награђен са осам Оскара, направио је музику за филм у којој се налазе и нове нумере инспирисане оригиналним песмама. Филм је сниман у студијима у Лондону као и у деловима прелепе јорданске пустиње, а талентовани и креативни тим оживео је град Аграбу, међу којима су директор фотографије Alan Stewart, сценограф Gemma Jackson и костимограф Michael Wilkinson.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите коментар!
Молимо Вас унесите ваше име!