TO – Drugo poglavlje

0
1200X500_ARENA_RS_IT2

Datum: 05.09-08.09.2019.
Naziv: TO – Drugo poglavlje
Vreme: 21:00
Žanr: horor
Mesto: bioskop Jagodina
Cena ulaznice: 300,00

 

Dugo je Warner Bros. bio ćutljiv po pitanju filma  To: drugo poglavlje (It: Chapter Two), ali sada je vreme za povratak u Derry, prvim titlovanim trejlerom. Režiju ovog nastavka ponovo na sebe preuzima Andy Muschietti. U trejleru vidimo  napeti susret između Beverly i starice koja sada živi u njenom stanu, sve do trenutka kada se ponovo pokrene užas. Grupa odvažne dece, koja je leta 1958. sišla u kanalizacijsku mrežu ispod ukletog gradića Derija kako bi uništila čudovišno stvorenje, ponovno je na okupu, dvadeset osam godina kasnije. Ove sada odrasle ljude posvećene poslu i rasute širom Amerike, obećanje iz prošlosti pozvaće natrag u Deri: To se opet pokrenulo i započelo novu seriju jezivih zločina.
Istorija se ponavlja: skoro svi učesnici epske borbe sada su ponovo na broju, spremni da se opet uhvate u koštac s neverovatnim. To, međutim, zna da magija dečijeg verovanja u nemoguće slabi sa godinama i da članovi Kluba gubitnika kao odrasli nemaju šanse u ovoj borbi na život i smrt, osim, možda, pomoću čarobnog praha detinjstva.

Hvaljeni hit TO iz 2017. pokosio je bioskopske blagajne i zaradio više od 700 miliona dolara širom sveta, redefinisao žanr, postao deo opšte kulture i postao horor film s najvećom zaradom u istoriji. Kako se zlo ponovo vraća svakih 27 godina u grad Deri, Mejn, TO DRUGO POGLAVLJE spaja likove koji su otišli svojim putem nakon gotovo tri decenije.

Uloge: Jessica Chastain, James McAvoy, Bill Skarsgård

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here