Datum: 18.05-02.06.2019.
Naziv: ALADIN
Vreme: 18:00
Žanr: porodična avantura
Mesto: bioskop Jagodina
Cena ulaznice: 300,00
Sinhronizovano (2D)

“ALADIN” je uzbudljiva priča o šarmantnom mladiću Aladinu, koji većinu života provodi na ulici, hrabroj i odlučnoj princezi Jasmin i Duhu iz lampe koji bi mogao da odredi njihovu sudbinu. U režiji proslavljenog Guy Richie, koji kroz ovaj film unosi svoj prepoznatljivi stil, unutar zidina izmišljenog grada Agrabe, uživaćemo u inspirativnoj priči na kojoj su odrasle generacije.

U filmu “ALADIN” igraju Will Smith, koji tumači ulogu duhovitog i zabavnog duha iz lampe, Mena Massoud, koji je šarmantna skitnica Aladin, Naomi Scott kao prelepa i odlučna princeza Jasmin, Marwan Kenzari moćni čarobnjak Džafar, Navid Negahban je u ulozi Sultana, Nasim Pedrad u ulozi Dalije, najbolje prijateljice princeze Jasmine, Billy Magnussen u ulozi zgodnog i arogantnog prosca, princa Andersa i Numan Acar kao Hakim, Džafarova desna ruka.

Producenti filma su Dan Lin i Jonathan Eirich, kao i Marc Platt i Kevin De La Noy kao izvršni producenti. Alan Menken, kompozitor koji je nagrađen sa osam Oskara, napravio je muziku za film u kojoj se nalaze i nove numere inspirisane originalnim pesmama. Film je sniman u studijima u Londonu kao i u delovima prelepe jordanske pustinje, a talentovani i kreativni tim oživeo je grad Agrabu, među kojima su direktor fotografije Alan Stewart, scenograf Gemma Jackson i kostimograf Michael Wilkinson.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here