ТРИПОЗНО 

0

Датум: 27.11-29.11.2020.
Назив: ТРИПОЗНО
Време: 16:00
Жанр: хорор, комедија, трилер
Трајање: 102 мин
Место: биоскоп Јагодина
Цена улазнице: 300,00

 

Седамнаестогодишња Мили Кеслер (Кетрин Њутон, Блоцкерс, ХБО’с Биг Литтле Лиес), покушава да преживи крвожедне холове средње школе у Блисфилду и окрутност екипе популарних ученика. Али, када постане најновија мета Касапина (Винс Вон), озлоглашеног серијског убице из града, тегобе које је прате у завршној години постају јој најмања брига.
Касапинов мистични, древни бодеж приликом њиховог сусрета доводи до тога да се он и Мили наредног јутра пробуде у телу оног другог. Мили тада сазнаје да има само 24 сата да се врати у своје тело, јер ће замена постати трајна и заувек ће остати заробљена у облику средовечног манијака. Једини проблем је у томе што она сада изгледа као огромни психопата за ким је цео град у потери, а Касапин изгледа као она, док жељно ишчекује завршну журку, где планира да задовољи свој незајажљиви апетит за крвопролићем.
Уз помоћ пријатеља – Најле (Селест Оконор, Гхостбустерс: Афтерлифе), ултра-фабулозног Џошуе (Миша Ошерович, Тхе Голдфинцх) и симпатије Букера (Јураја Шелтон, Ентер тхе Wарриорс Гате) – Мили је у трци с временом не би ли преокренула клетву, док Касапин открива да је женско тело савршена камуфлажа за масакр на журци.

Улоге: Kathryn Newton, Vince Vaughn, Celeste O’Connor, Misha Osherovich, Uriah Shelton

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите коментар!
Молимо Вас унесите ваше име!