Датум: 02.11.2019.
Време: 20:00
Место: Културни центар Јагодина
Цена улазнице: 1000,00

Македонска звезда Калиопи још једном ће поделити своју емоцију са Јагодинцима, 2. новембра у Центру за културу од 20 часова. Оно што публика може да очекује од овог ванвременског вокала, препознатљивог по својој моћној, емотивној И енергичној интерпретацији, је свакако вече за памћење. Цена улазнице је 1000дин. Своју улазницу можете купити на благајни Центра за културу.

Калиопи и њен бенд су у оквиру јесење турнеје припремили наступ и за јагодинску публику. Одушевљена успехом претходног И неизмерно се радујући новом концерту, жели да Јагодинцима И овога пута остави део своје душе на сцени.
Препознатљива по моћној и емотивној интерпретацији, као и посебној енергији и шарму које доноси на сцени и великим бројем хитова као што су „Бато“, „Кофер љубави”, “Знам да те волим”, ,,Мелем”, ,,Црно и бело”, “Вучица”, ,,Пожели”, “Невиност”, „Мрвица“, „Опрости“, „Рођендан“, „Пресуда“ и многи други, ова дама на сваком свом концерту оствари посебну везу са публиком која траје и постаје већа на сваком следећем сусрету.
“Свежа су сећања на све феноменалне концерте које смо имали по Србији… Управо та енергија и остварени флуид са публиком и овај пут је наша главна инспирација за концерте који долазе.”

Не пропустите прилику да се уверите зашто је публика и по десет минута, стојећи, аплаудирала Калиопи и музичарима након сваког концерта!

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите коментар!
Молимо Вас унесите ваше име!