ХОТЕЛ ТРАНСИЛВАНИЈА: ТРАНСФОРМАНИЈА

0

Дракула и његова дружина враћају се овог лета на велико платно у издању у коме их до сада никад нисте видели! Ускоро ћете бићете у прилици да се дружите са својим омиљеним чудовиштима у потпуно новој авантури Хотел Трансилванија: Трансформанија. У синхронизацији четвртог дела на српски језик, учествовали су бројни глумци и глумице, као и јавне личности из света музике.

Након што је мистериозни изум Ван Хелсинга доспео у руке симпатичног Дракулиног зета Џонија, уследила је катастрофа! Дракула и његови пријатељи претворили су се у људе, док се Џони претворио у – чудовиште! У својим новим, неусклађеним телима, Дракула који је остао без својих моћи и Џони који ужива као чудовиште, морају да се уједине и крену на други крај света у потрагу за леком пре него што буде прекасно. Уз помоћ Мејвис и урнебесно забавног људског Чопора, морају да пронађу начин да се врате у своја првобитна издања пре него њихове трансформације постану трајне.
У оригиналној верзији филма стари знанци позајмљују своје гласове јунацима приче, а међу њима су: Енди Самберг, Селена Гомез, Кетрин Хан, Киган-Мајкл Ки, Стив Бушеми, Дејвид Спејд, Брајан Хол, Ашер Блинкоф, Бред Абрел, Френ Дрешер. Режију филма потписује двојац који чине Џенифер Клуска и Дерек Драјмон. У четвртом делу, творац анимиране франшизе Хотел Трансилванија Генди Тартаковски се потписује као сценариста и извршни продуцент.
Док чекате да чудовишта стигну у домаће биоскопе, погледајте трејлер за анимирани филм Хотел Трансилванија: Трансформанија!

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите коментар!
Молимо Вас унесите ваше име!