Датум: 14.06-26.06.2019.
Назив: ТАЈНЕ АВАНТУРЕ КУЋНИХ ЉУБИМАЦА 2
Време: 19:00
Жанр: aнимирана авантура
Место: биоскоп Јагодина
Цена улазнице: 300,00

Десети анимирани дугометражни филм из студија Illumination један је од најочекиванијих филмова ове године. У питању је наставак блокбастер комедије из 2016. године који је имао најбоље викенд отварање икада, када је у питању оригинални филм, анимирани или обоје. Ново поглавље препуно је специфичног хумора који је заштитни знак Illumination студија. Оно истражује емотивни живот наших љубимаца, дубоке везе која их спаја са породицама које их воле и одговара на питање које одувек интригира сваког власника: Шта наши љубимци заиста раде кад нисмо код куће.

Теријер Макс суочава се са великим преокретима у животу. Његова власница сада је удата жена и има сина Лијама. Макс је толико забринут због дечакове безбедности, да је почео да добија тикове на нервној бази. На породичном одмору, на фарми ван града, Макс и његов другар Дјук сусрешће се са кравом нетолерантном на псе, непријатељски настројеном лисицом и застрашујућом ћурком, који само појачавају Максову анксиозност. На сву срећу, Макс ће добити важне савете од ветерана са фарме, пса Рустера. Он ће погурати Макса да се суочи са својим страховима, пронађе свог унутрашњег алфа мужјака и Лијаму да мало слободе.

За то време, у граду, док јој је власница одсутна, одважна померанка Дивна, уз помоћ пријатељице, мачке Клои која је открила радост коју пружа мачија трава, покушава да спасе Максову омиљену играчку која се нашла у стану препуном мачака.

А шашави, али преслатки зека Грудвица живи у заблуди да је суперхерој, од тренутка када је његова власница Моли почела да га облачи у суперхеројске пиџамице. Али, када се појави Дејзи, неустрашива ши цу, и затражи Грудвичину помоћ због опасне мисије, он ће морати да нађе храброст и постане јунак какав се само претварао да је.

Могу ли Макс, Дивна и Грудвица и остатак дружине пронаћи храброст у себи и суочити се са својим највећим страховима?

СИНХРОНИЗОВАНО: Марко Марковић, Немања Живковић, Милан Чучиловић, Милена Живановић, Ана Симић, Бане Јевтић, Славен Дошло, Милан Антонић, Ивана Кнежевић, Душан Радовић, Душица Новаковић, Милан Тубић и Павле Јеринић

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите коментар!
Молимо Вас унесите ваше име!