ГРДАНА-ГОСПОДАРИЦА ЗЛА

0
Grdana-Gospodarica-Zla2

Датум: 04.11-10.11.2019.
Назив: ГРДАНА-ГОСПОДАРИЦА ЗЛА
Време: 18:00
Жанр: авантура, породични, фантазија
Место: биоскоп Јагодина
Цена улазнице: 250,00

У Дизнијевој авантури “ГРДАНА ГОСПОДАРИЦА ЗЛА”, наставку филма из 2014. године који је био хит на биоскопским благајнама, Грдана и њена кума Ружица почињу да преиспитују сложене односе којима су везани, док их предстојећи догађаји наводе на различите смерове. Неочекивани савезници и мрачне нове силе улазе у игру. Године су биле наклоњене Грдани и Ружици. Њихов однос, рођен из сломљеног срца, освете и ултимативне љубави, цвета. Али мржња између људи и вила и даље постоји.
Предстојеће венчање између Ружице и принца Филипа је повод за велико славље у краљевству, јер такви догађаји и служе зближавању два света. Када неочекивани сусрет уведе нову, моћну алијансу, Грдана и Ружица биће на супротстављеним странама, стављајући на проверу њихову оданост и постављајући питање да ли оне заиста могу бити права породица.

СИНХРОНИЗАЦИЈА: Ивана Кнежевић, Аница Добра, Марина Алексић, Вукашин Јовановић, Стеван Пиале, Марко Јањић, Младен Совиљ, Душан Премовић, Милан Чучиловић, Јелена Анђелковић, Милена Моравчевић, Тамара Павловић, Елизабета Ђоревска, Марко Марковић

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите коментар!
Молимо Вас унесите ваше име!