Датум: 03.02-05.02.2020.
Назив: ГОСПОДА
Време: 20:00
Жанр: акција,крими
Место: биоскоп Јагодина
Цена улазнице: 300,00

Гај Ричи, енглески филмски стваралац чија су прва два филма стекла култни статус, почетком 2020. године светској публици представиће своје ново дело. Филм „Господа” је још једна крими акција, којом ће покушати да достигне успех који је пре две деценије остварио са филмовима Две чађаве двоцевке и Снеч – Свиње и дијаманти.

Филм „Господа”прати дешавања у лондонском криминалном миљеу. Амерички имигрант Мики Персон поседује империју која производи и дистрибуира марихуану. Када одлучи да своје јако профитабилно пословање прода и препусти другом америчком картелу покреће лавину различитих завера. Подмићивање, уцене и убиства онемогућиће једноставан излазак из таквог посла.

Као и у претходним Ричијевим филмовима очекује нас врхунска глумачка постава. Њу предводе Метју Меконахеј, Хју Грант и Колин Фарел. Поред њих видећемо Чарлија Ханама, Хенрија Голдинга, Мишел Докери и многе друге. Редитељ који потпсује и сценарио за овај филм гарантује нам брзу, занимљиву и забавну акцију са посебно карактеристичним ликовима.

Улоге: Matthew McConaughey, Hugh Grant, Charlie Hunnam, Michelle Dockery, Colin Farrell

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите коментар!
Молимо Вас унесите ваше име!