ТО – Друго поглавље

0
1200X500_ARENA_RS_IT2

Датум: 05.09-08.09.2019.
Назив: ТО – Друго поглавље
Време: 21:00
Жанр: хорор
Место: биоскоп Јагодина
Цена улазнице: 300,00

&нбсп;

Дуго је Bарнер Брос. био ћутљив по питању филма  То: друго поглавље, али сада је време за повратак у Дерy, првим титлованим трејлером. Режију овог наставка поново на себе преузима Andy Muschietti. У трејлеру видимо  напети сусрет између Beverly и старице која сада живи у њеном стану, све до тренутка када се поново покрене ужас. Група одважне деце, која је лета 1958. сишла у канализацијску мрежу испод уклетог градића Дерија како би уништила чудовишно створење, поновно је на окупу, двадесет осам година касније. Ове сада одрасле људе посвећене послу и расуте широм Америке, обећање из прошлости позваће натраг у Дери: То се опет покренуло и започело нову серију језивих злочина.
Историја се понавља: скоро сви учесници епске борбе сада су поново на броју, спремни да се опет ухвате у коштац с невероватним. То, међутим, зна да магија дечијег веровања у немогуће слаби са годинама и да чланови Клуба губитника као одрасли немају шансе у овој борби на живот и смрт, осим, можда, помоћу чаробног праха детињства.

Хваљени хит ТО из 2017. покосио је биоскопске благајне и зарадио више од 700 милиона долара широм света, редефинисао жанр, постао део опште културе и постао хорор филм с највећом зарадом у историји. Како се зло поново враћа сваких 27 година у град Дери, Мејн, ТО ДРУГО ПОГЛАВЉЕ спаја ликове који су отишли својим путем након готово три деценије.

Улоге: Jessica Chastain, James McAvoy, Bill Skarsgård

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите коментар!
Молимо Вас унесите ваше име!